Titta hit alla mina söta läsare!

Jag ber er om en sak! Det vore supersnällt om ni kunde göra mig en tjänst!
Skulle ni med facebook kunna gilla en sida på facebook? En kompis till mig kommer anordna en tävling med ett grymt pris när hon får över 100 likes på sidan!
Klicka HÄÄR för att komma till sidan!

Det vore supergulligt om ni kunde göra det! Ni kan ju alltid vara med i tävlingen sen också 

Skriv gärna en kommentar om ni gjort det! Kraam 

Ny blogg. Ny novell.

Jag har startat en blogg till min nya novell, dock kommer novellen inte starta förren i mitten på augusti. Detta på grund av att jag vill hinna skriva några delar innan jag sätter igång att publicera inläggen, det påverkar ju också hur ofta ni får delarna ;)
Kommer ni läsa den novellen? Vore jätteroligt!

Såhär ligger det till.

Jag har verkligen inte tid att skriva nu under sommarlovet, jag är ute eller är med kompisar och bara njuter! Jag har dessutom funderat på att börja med en ny novell till hösten, kanske om One Direction, kanske inte. I vilket fall kommer jag ta en paus med novellen under sommaren men jag återkommer senare hur det blir med den andra.
 
Hur tycker ni jag ska göra ?

Hemma.

Jag vill passa på att medela att jag är hemma nu. Har haft det awesome, först en vecka med underbaraste Josse och sen en vecka utomlands. Veckan med Josse var nog snäppet roligare, hihi. 
 
Dock kommer det troligen inte något kapitel idag. Dels för att jag är så idélös men också dels för att jag vill bara vara hemma idag, prata med vänner och sådant, inte tänka på annat helt enkelt.
 
Har ni några idéer till  novellen? Uppskattar alla förslag, behver verkligen hjälp just nu.
 
Kram

RSS 2.0